Ridicarea unui card la BRD


Ce poate fi complicat nu? Sa ridici un card de la o banca…

Dar ce card? Pai sa va explic….

BRD, o banca sa-ti bagi .. -n ea  (da, da banii  🙂 ),  are printre multiplele servicii, bune de tiparit pe hartie igienica (asa ca sa fie utile),  un card “A la Carte” sau cum ma-sa s-o fi scriind ! Card personalizat cu poza, mastercard ca bo$$-u’, asigurare de asigurare, ca daca nu te-ai sters bine la cur sa fi sigur ca te sterg ei, nu-ti vei murdarii chilotii ! Si care costa (doar)70 de lei pe an!

Teoretic, acest card e valabil 2 ani. Astfel, pentru utilizarea lui, sau nu, ca si daca te plimbi ca prostu’ prin oras timpul tot ala e, platesti 140 RON pe 2 ani. Daca se demagnetizeaza, se strica din nu stiu ce motiv sau ceva, mai platesti 70 lei. Cardul e valabil 2 ani, dar garantia e pana la usa. Si daca ai vreo problema cu el cu 2 – 3 luni inainte, ghinion. Scoti 70 de lei, iei un card nou, si peste 3 luni cand expira perioada de validitate mai scoti 70 de lei. In 3 luni dai 140 de lei pe un card :). Frumos nu?  Cardul are Asigurarea Confort, pentru despagubiri in cazul pierderii/furtului cardului si fara cheltuieli pentru refacerea acestuia, a documentelor de identitate si/sau a cheilor pierdute/furate odata cu cardul. Dar daca iti pierzi cardul fara portofel sau chei? Fa bine si sa ai pregatiti 70 lei, pentru ca mai platesti odata.

Si eu, ca un dobitoc de rand, care traiesc si muncesc in tara tuturor posibilitatilor pentru unii, si a tuturor minciunilor pentru altii, primesc SMS sa ma prezint la Carefour Brasov sa ridic cardul.  Ma duc la banca, facand vreo 90 de minute pe jos pana acolo (aproximativ, dat fiind faptul ca am facut 3 ore dus-intors) , in oras fiind maraton de dobitoci care la 8 grade alearga in chiloti, ca sa ajung acolo si sa vad ca banca … .. cu lamaie. Totul e in reconstructie la Carefour! Iar banca a disparut complet.

Aflu de la lumea de p-acolo ca vizavi de McDonald e deshis acum si sambata, ca sa suplinesca probabil lispa agentie din mall. Dar numa’ pan’ la 13:00 nu dupa orarul celei don Carfour.

Ok, ma duc acolo, stau la rand, pardon la coada, ca regnul animal nu sta la rand ci la coada. sa stai la rand ar indica un nivel de inteligenta si respect pe care multe firme ce vin in Romania nu-l au fata de populatia indigena. Noi neadertalii care acceptam in liniste orice, ca maine poate fi mai rau nu?

Buuuun! Ajunge si “je” la ghiseu sa ridice cardul.

-ea: pai nu se poate

-eu: pai de ce?

-ea:pai nu e colega

-eu:pe bune?

-ea: da, doar de luni pana vineri de la 9 la 5

-eu: pai si-n sms ce scrie?  Exeptand faptu’ ca m-am dus ca prostu’ prin oras la plimbare la o banca care nu mai e?

Poti da intre 140 – 210 lei pe 2 ani (si chiar mai mult) dar daca trebuie sa iti mai si ridici cardul ….

Advertisements

~ by chitzibush on 17/11/2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
Ha bemegy, Gól

Ha nem középre megy, ha jobban szélre megy, ha kicsit erősebb, talán gól lehetett volna!

The CCIE R&S

My training to become a CCIE

ManolescuBD

"Cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun." - Apostolul Pavel

Marchiz.ro

To IT & beyond

zeuxidis

Just another WordPress.com site

cultivat in ro

fondat 21 novembrie 2008

Ana Maria's Blog

Just another WordPress.com weblog